Motorkontor

Søger du et motorkontor i Horsens, så kan du kigge ind forbi os hos Bilsyn DK. Vi råder nemlig over et såkaldt ”lokalt motorkontor”.

Motorkontor i Horsens

På vores motorkontor i Horsens har du mulighed for at afmelde eller omregistrere nummerplader samt købe nye. Får du brug for en tredje nummerplade til for eksempel at sætte uden på et cykelstativ, så kan vi også her være behjælpelige.

Som nummerpladeoperatør kan vi på motorkontoret i Horsens tage hurtig og effektiv hånd om omregistrering og udlevering af dine nye nummerplader.

Hent nye nummerplader på motorkontoret i Horsens

Hvis du har mistet enten den forreste eller bagerste nummerplader, så har du mulighed for at bestille nye og få dem sendt hjem på din adresse via vores motorkontor.

Hvis du vil afhente dine nye nummerplader eller skal have omregistreret de eksisterende, så skal du medbringe følgende til motorkontoret:

 

  • Billed-ID – det kan være kørekort eller pas
  • Seneste originale registreringsattest
  • Er det en anden person, der skal hente dine nye nummerplader, så skal vedkommende have en fuldmagt med.

Kig ind hos dit lokale motorkontor i Horsens

Vi ser frem til at byde dig velkommen indenfor på vores lokale motorkontor, hvor vi kan hjælpe med omregistrering og nye nummerplader. Du behøver ikke at bestille tid på vores motorkontor, du kan blot kigge ind, hvis vi skal hjælpe dig med afmelding, omregistrering eller nummerplader. Vi har alle typer af plader på lager, så uanset om du skal bruge plader til en personbil, traktor eller knallert, så er du velkommen til at kigge ind forbi.

Skulle du have spørgsmål til procedurer vedrørende omregistrering, nummerplader, afgifter eller andet, så står vi selvfølgelig også altid klar til at besvare dem. Ud over vores ydelser på motorkontoret kan vi også tilbyde bilsyn i Horsens.