Om DK Bilsyn

Her på siden kan du læse mere om teamet bag DK Bilsyn.

Om os

Hos DK Bilsyn tilbyder vi bilsyn i Horsens to forskellige steder. Vi råder nemlig over to synshaller på henholdsvis Saturnvej og Nørrebrogade.

Vi har indgående kendskab til forskellige bilmærker og modeller. Derfor kender vi også til deres stærke og svage sider og ved, hvad vi skal kigge efter.

Bag DK Bilsyn står Troels Molbech Madsen, som i 2012 åbnede DK Bilsyn på Nørrebrogade 48 i Horsens. I dag tæller DK Bilsyn, udover Chanet på kontoret og Troels, 3 ansatte.

DK Bilsyn fik hurtigt vokseværk, og allerede i 2018 stod den anden synshal klar, og du har således mulighed for at køre din bil til syn hos DK Bilsyn to forskellige steder i byen. Synshallen på Nørrebrogade ligger i bygningerne lige over for det tidligere Falck i Horsens og har gode tilkørselsforhold. Synshallen på Saturnvej befinder sig i samme bygning som Peter T. Thomsen Transport og AH Autolak Horsens.

Hos DK Bilsyn står vi klar til at yde den bedste service, og her kan du være sikker på at få en professionel og fair behandling. Vi ser frem til at byde dig velkommen indenfor.

Vi tilbyder bilsyn uden tidsbestilling. Foretrækker du at booke en tid, så er du også altid velkommen til det. Ud over bilsyn kan vi også hjælpe med nye nummerplader samt omregistrering på vores lokale motorkontor i Horsens.

Syn af lastbil

Mød vores hold!

Her er de medarbejdere, du kan møde, når du kører din bil til syn i en af vores to synshaller.

Troels

Troels

Direktør og synsinspektør

Birgit

Birgit

Synsinspektør på Saturnvej 16

Ole

Ole

Synsinspektør på Saturnvej 16

Chanet

Chanet

Bogholderi/kontor

Karsten

Karsten

Synsinspektør på Nørrebrogade 48